Meniu
Cosul meu

Blog RSS

06 May Dezinfectare, protecție și curățenie cu produse profesionale
0
Din grijă pentru păstrarea sănătății în cele mai bune condiții, este esențial să folosești produse profesionale, special create pentru a-ți oferi siguranța necesară. Astfel, poți alege dintr-o gamă extinsă de soluții, produse și accesorii, care să îț..
27 Apr Care sunt cele mai bune soluții și echipamente de protecție împotriva virușilor și a microbilor?
0 31
În momentul în care discutam despre menținerea sănătății, sunt esențiali atât factorii interni (care țin de stilul de viață pe care îl adoptăm: alimentar, de odihnă și de condiții de stres), dar și cei externi, care țin de măsurile de protecție pe ca..
27 Apr Ce pași trebuie să urmăm pentru curățenia de primăvară?
0 12
Este important să pregătim casa de sărbători, cu o curățenia amănunțită. Cu toții ne dorim să avem o casă impecabilă și luminoasă înainte de sărbători. De aceea, curățenia ar trebui să fie primul pas pentru pregătirea casei de sărbători.Gama de produ..
22 Apr Soluții profesionale pentru igienă, protecție și dezinfecție
0 26
Perioada pandemiei a produs o schimbare majoră și ne-a făcut pe toți să devenim mai vigilenți și mai responsabili. Astfel, atenția ridicată către igienizarea corectă a mâinilor și a spațiilor, a devenit parte din activitățile curente, iar echipamente..
15 Apr Covorașe profesionale igienice pentru curățenie și dezinfectare
0 32
În funcție de locul pentru care au fost create, covorașele profesionale au funcții și caracteristici diferite, însă foarte importante în menținerea igienei și a curățeniei în spațiile în care sunt instalate. Covorașele profesionale sunt extrem de var..
08 Apr Măsuri de protecție și dezinfecție pentru păstrarea sănătății
0 68
Cu toții ne dorim să trăim sănătos și echilibrat, iar în lupta cu virușii și microbii este important să avem aliați puternici, care să ne ajute să păstrăm igiena și curățenia în condiții ideale, în toate locurile în care trăim sau ne desfășurăm activ..
Afişare 1 - 6 din 52 (9 pagini)