Meniu
Cosul meu

Blog RSS

29 Oct De ce este important să depozităm deșeurile corespunzător?
0 23
Curățenia în locuință, la locul de muncă dar și în afara lor reprezintă un factor care se reflectă asupra calității vieții, iar rezultatele bune vin doar cu puțin efort.O persoana produce în medie de câteva sute de ori mai mult gunoi decât greutatea ..
22 Oct Produse și accesorii pentru un confort sporit în camera de hotel Copy
0 1
Fiecare lanț hotelier, pensiune sau casă de vacanță are responsabilitatea de a trata de fiecare dată clienții în cel mai călduros mod și de a le oferi cele mai bune condiții de cazare, împreuna cu restul serviciilor HoReCa de care dispun. Pentru a re..
15 Oct Vrei să știi care sunt secretele controlării actualei pandemii?
0 42
În contextul actual, păstrarea sănătății și siguranța primează. Astfel, se impune acordarea unei atenții sporite în cea ce privește protecția sănătății noastre. Este important să avem lucrurile sub control și să ne păstrăm sănătatea pentru o calitate..
15 Oct Prosoape de hârtie și alte consumabile de hârtie pentru păstrarea igienei
0 17
Sănătatea este extrem de importantă, iar aceasta poate să fie direct influențată și de o igienă personală mai mult sau mai puțin corectă.În special atunci când este vorba despre zonele mai aglomerate, precum sunt spațiile pentru birouri, mall-urile, ..
08 Oct Puterea săpunului și a dezinfectanților pentru igienizarea mâinilor
0 19
Indiferent de măsurile alese pentru păstrarea igienei și a sănătății, una dintre cele mai importante reguli de igienă este și cea mai simplă: spălarea mâinilor cu săpun, soluție care distruge complet bacteriile și virușii.Fie că vorbim despre săpun l..
24 Sep Covorașele dezinfectante opresc microbii la intrare
0 47
Nimic nu este mai important decât menținerea sănătății în cele mai bune condiții. De aceea, este bine să nu lăsăm microbii și virușii să păstrundă în spațiile în care ne desfășurăm activitatea și cu atât mai puțin, în unitățile medicale, sanitare, de..
Afişare 1 - 6 din 23 (4 pagini)