Meniu
Cosul meu

Blog RSS

25 Feb Cum să ne ferim eficient de viruși și bacterii?
0 7
Este foarte important în această perioadă să ne ferim de expunerea la bacterii și viruși, care ne pot afecta sănătatea și starea de bine. Cei care au reușit să se ferească și să rămână sănătoși, au putut realiza acest lucru prin măsuri speciale de pr..
18 Feb Cum să reciclăm și să colectăm separat deșeurile
0
Colectarea separată a deșeurilor este un obicei pe care are trebui să îl aplicăm zilnic, pentru că vine din grija și responsabilitatea pe care o avem pentru menținerea mediului în care trăim sănătos.În viața de zi cu zi, omul produce deșeuri menajere..
11 Feb Produse pentru curățenie și igienă în unitățile HoReCa
0 44
În prezent, igiena și curățenia sunt cele mai importante aspecte pentru păstrarea sănătății, cu atât mai mult în unitățile HoReCa, unde grija de a oferi cele mai bune produse și servicii, în condiții ideale de igienă, trebuie să fie pe primul loc.Spr..
04 Feb Măsuri de protecție și igienă pentru sănătate
0 55
Păstrarea mâinilor curate este unul dintre cei mai importanți pași pe care oamenii îi pot face pentru a evita îmbolnăvirea și răspândirea germenilor. Spălarea frecventă și completă a mâinilor este cea mai bună modalitate de a vă proteja împotriva gri..
28 Jan Dezinfectare și protecție pentru păstrarea sănătății
0 45
Grija față de noi și față de apropiații noștri și dorința de a duce o viață liniștită și sănătoasă reprezintă principalii factori pe care trebuie să îi luăm în calcul atunci când alegem să folosim toate metodele posibile de prevenție a bolilor. De ac..
21 Jan Când și de ce folosim gelul dezinfectant?
0 62
Specialiștii de pretutindeni recomandă spălarea mâinilor cu apă și săpun lichid sau spumă, ori de câte ori este posibil, deoarece spălarea mainilor reduce cantitatea de toate tipurile de germeni și substante chimice de pe maini. Dar dacă săpunul și a..
Afişare 1 - 6 din 40 (7 pagini)