Meniu
Cosul meu

Blog RSS

22 Jul De ce să facem colectare selectivă în pubele speciale?
0
Sortarea a devenit parte a vieții noastre de zi cu zi și practica sa a prins rădăcini de-a lungul anilor. Sortam mai mult decât părinții noștri și mai puțin decât o vor face copiii noștri. Și totuși, sortarea selectivă nu este ceva nou.Este important..
22 Jul Alegerea produselor hoteliere: un element cheie pentru confortul oaspeților
0 5
Produsele folosite în industria hotelieră trebuie să facă parte din imaginea hotelului și să fie direct corelate cu el. Produsele de baie folosite trebuie să se potrivească perfect cu valorile, imaginea și stilul sau design-ul ales, să fie moderne, c..
01 Jul O curățenie rapidă și eficientă cu produsele potrivite
0 73
Curățenia a fost și va rămâne întotdeauna cel mai important mijloc de menținere a sănătății și a stării de bine generale. Un mediu curat și bine aerisit este esențial atât acasă, cât și la locul de muncă, dar și la modul general, în orașul și mediul ..
01 Jul Consumabile de unică folosință igienice pentru hoteluri și restaurante
1 55
Serviciile hoteliere și de catering trebuie să fie întotdeaua impecabile, din toate punctele de vedere, astfel încât clienții să fie mulțumiți și să mai revină. Acest lucru este foarte important, mai ales dacă se dorește o afacere prosperă, cu o repu..
24 Jun Cum colectăm corect deșeurile pentru reciclare?
1 88
Te întrebi uneori când un obiect este cu adevărat gata de a fi aruncat gunoi? Și, dacă te-ai hotărât să îl arunci, unde anume trebuie să îl arunci? Toate produsele și obiectele pe care le folosim în viața de zi cu zi vor deveni, mai devreme sau mai t..
24 Jun Servicii HoReCa excelente, cu produsele potrivite
0
Produsele de unică folosință sunt esențiale pentru păstrarea unei igiene perfecte în domeniul HoReCa, atât în camerele de hotel, cât și la restaurantele cu servicii de catering sau terase. De aceea, în contextul actual, trebuie alese cu atenție produ..
Afişare 1 - 6 din 66 (11 pagini)