Meniu
Cosul meu

Returnări

Consumatorii, persoane fizice au dreptul de a returna produsele comandate in termen de 30 de zile calendaristice de la livrare conform O.G. nr. 9/2016. Zilele sunt calculate de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.

De la caz la caz se accepta retururi si pentru persoane juridice, dar sunt si exceptii de produse la care nu se accepta retururi:

  • Produse venite pe comanda speciala de la producatori sau alti furnizori;
  • Produse pentru care furnizorii sau producatorii de unde s-au comandat acele produse nu accepta retur produse

Un retur pentru o Persoana Juridica este considerat acceptat in momentul in care un reprezentant al SC Sanito Distribution SRL confirma in scris pe email acceptarea returului comenzii.

Pentru returnarea produselor completeaza formularul de retur si asteapta sa fie contactat de colegii nostrii.

Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate.

Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile de retur, in functie de optiunea dvs, puteti alege un alt produs. In cazul inlocuirii produsului cu un altul de o valoare mai mare, veti plati diferenta; daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. SC Sanito Distribution SRL va inapoia suma in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului din partea Clientului.

Clientul suporta cheltuielile de returnare a produselor prin plata directa la curier sau la solicitarea expresa a acestuia din urma, prin retinerea din contravaloarea ce trebuie returnata.

Nu se accepta retururi ale produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. si care nu au fost consemnate in momentul receptiei produselor, in Procesul Verbal de receptie intocmit de Curier sau rambursarea sumei platite pentru produsul stornat.

Nu se accepta returul produselor desigilate de igiena personala, care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena. In cazul in care produsul nu functioneaza datorita unor probleme tehnice, acesta se trimite in service in perioada de garantie, pentru verificare. Daca produsul nu functioneaza conform descrierii, acesta este inlocuit sau reparat. Daca acesta functioneaza conform descrierii, produsul nu poate fi returnat.

Exceptii aferent returnare produse, deci nu se pot returna urmatoarele produse comercializate online de catre firma Sanito Distribution:
- Covorase personalizate cu logo;
- Covorase care vin la comanda pe dimensiunile si specificatiile alese de catre cumparator;
- Covorase de aluminiu venite pe specificatiile si dimensiunile personalizate alese de cumparator;
- Cosuri de colectare selectiva sau scrumierele fabricate pe comanda speciala pe specificatiile cumparatorului;
- Produse care vin pe comanda si caracteristici la cererea clientului;
- Produse care vin pe comanda din import speciala;

- Echipamentele pentru curatenie;

- Produse desigilate de igiena personala;

- Produse sigilate, care prin desigilare si utilizare nu mai pot fi folosite din motive de igiena sau protectia sanatatii si alte produse la care nu se accepta returul conform legislatiei in vigoare.NOTA: In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Anularea tranzactiei si rambursarea 

Anularea unei tranzactii online si rambursarea sumei platite cu cardul este posibila si se realizeaza in conformitate cu politica bancii emitente, care va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile de la acceptarea returului. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare.

Informaţii despre comandă
Captcha
Am citit și sunt de acord cu Termeni si Conditii