Produsele folosite în industria hotelieră trebuie să facă parte din imaginea hotelului și să fie direct corelate cu el. Produsele de baie folosite trebuie să se potrivească perfect cu valorile, imaginea și stilul sau design-ul ales, să fie moderne, calitative și ușor de folosit.

Produsele pentru hoteluri sunt vaste și includ consumabilele cosmetice si accesoriile hoteliere precum șampoane, săpunuri, gel de duș, seturi pentru bărbierit, seturi dentare sau igienice, kit-uri pentru îngrijirea unghiilor, papuci de unică folosință și multe altele. Pentru hoteluri, atenția asupra tuturor detaliilor, curățenia și igiena impecabile și confortul clienților reprezintă baza unei reputații pozitive, bazate pe profesionalism. Astfel, alegerea produselor hoteliere potrivite este o decizie importantă și trebuie tratată cu multă atenție.

Prima motivație în alegerea tipurilor de cosmetice hoteliere o reprezintă, desigur, oferirea produselor potrivite pentru o îngrijire de calitate, aducând un confort vizibil pentru clienți.

Un alt criteriu de alegere poate fi conștientizarea mărcii. Un brand cunoscut va oferi întotdeauna siguranță și confort clienților. De aceea, pot fi alese produse de la cele mai cunoscute branduri de produse hoteliere precum Aroma, Botanika, CAHM, Omnia sau Salvatore Ferragamo. În plus, produsele Tork sunt o adiție excelentă pentru camera de hotel, fiind cele mai recunoscute produse la nivel internațional, pentru menținerea standardelor de curățenie și igienă. Este vorba despre o gamă extrem de variată de săpunuri, produse din hârtie dispensere și dozatoare variate și alte accesorii pentru o igienă ideală.

Clientul va fi intotdeauna capabil să se bucure de mirosurile rafinate ale gelurilor de duș pe care tocmai le-a folosit sau de hidratarea oferită de crema de corp. Un mare plus este oferit și de produsele din categoria prosoape si halate hotel, care adaugă valoare la experiența pe care clientul o poate avea în timpul vizitei. Este foarte important ca aceste produse sa fie foarte calitative, să fie moi, pufoase și puternic absorbante.

Alte produse esențiale în camera de hotel sunt papucii de unică folosință pentru hotel. Și aceștia, ca și prosoapele și halatelele, trebuie să fie calitativi, moi și confortabili.

Consumabilele pentru hoteluri sunt extrem de importante pentru creșterea calității serviciilor pe care le oferi, fiind detalii de care oamenii vor ține mereu cont. Dacă aceste produse și accesorii există în fiecare cameră, sunt curate, miros plăcut și sunt aranjate cu atenție, cu siguranță va exista și un feedback pozitiv din partea clienților. De aceea, este important ca toate unitățile de cazare, hoteluri, vile, pensiuni și apartamente, să beneficieze de cele mai bune produse, astfel încât clienții să fii fericiți și mulțumiți, să revină și să recomande mai departe și altora serviciile companiei.

Bineînțeles, pe lângă toate accesoriile și cosmeticele calitative folosite în HoReCa, sunt esențiale și alte produse, pentru menținerea gradului de curățenie și profesionalism la un nivel foarte ridicat, precum consumabilele de hârtie, detergenții profesionali, covorașele profesionale, coșurile de gunoi, dispenserele și dozatoarele automate, dezinfectații pentru mâini, odorizantele pentru cameră, capacele de toaletă cu senzor și multe alte accesorii și produse.