Din grijă pentru păstrarea sănătății în cele mai bune condiții, este esențial să folosești produse profesionale, special create pentru a-ți oferi siguranța necesară. Astfel, poți alege dintr-o gamă extinsă de soluții, produse și accesorii, care să îți asigure un plus de confort în lupta împotriva virușilor și a bacteriilor.

În funcție de spațiul în care vor fi folosite, este important să iei în calcul produse și soluții atât pentru uzul casnic, cât și pentru cel profesional, precum: dezinfectanți pentru mâini, dezinfectanți medicali și de suprafete, detergenți dezinfectanți, covorașe profesionale dezinfectante, măști medicale pentru protecție, mănuși protecție, dispensere și stative pentru dezinfectant, echipamente pentru protectie (halate, combinezoane, acoperitori pentru încălțăminte și acoperitori sau bonete pentru păr) și produse pentru protecție împotriva Covid, precum bănci pentru distanțare socială, nebulizatoare pentru dezinfecție, sisteme ultrasonice pentru dezinfecție și coșuri de gunoi pentru reciclarea măștilor și a mănușilor.

Dezinfectanti profesionali medicali si pentru suprafete

Pentru dezinfectarea profesională a mai multor tipuri de suprafețe, mobilier, pardoseli sau echipamente, este important să folosești dezinfectanți medicali. Aceștia pot fi achiziționați sub formă de spray, lichid, șervețele umede sau pulbere, fiecare fiind potriviți pentru a igieniza diferite tipuri de suprafețe. Produsele sunt ideale pentru dezinfectarea spațiile din domeniul medical, pentru dezinfecția suprafețelor, a pereților, pavajelor, aparaturii medicale și a mobilierului, dar și în alte domenii, precum pentru echipamentelor și a aparatelor de bucătărie, pentru dezinfectarea mobilierului în școli și grădinițe, saloane de înfrumusețare și multe alte domenii.

Măști de protecție medicale

Masca de protecție este un accesoriu indispensabil, deoarece stă la baza prevenției îmbolnăvirii, protejează și oferă siguranță. Masca de protecție medicală (numită și mască chirurgicala) este un dispozitiv medical care acoperă gura, nasul și bărbia, formând o barieră care limitează transmiterea virușilor și a microbilor. Aceste masti de protectie au un rol esențial de a împiedica picăturile mari și stropii respiratorii să se transmită de la o persoană la alta și ajută la reducerea și ținerea sub control a răspândirii virușilor și a microbilor. 

Mănuși pentru protecție și examinare

Mănușile pentru protecție și examinare sunt echipamente profesionale care asigură o igienă mai bună și protejează mâinile și suprafețele care urmează sa fie atinse. Mănușile sunt folosite în domenii diverse, de la domenii medicale, centre de înfrumusețare și SPA, până la supermarket-uri și domenii industriale. Realizate din materiale diverse, mănușile de protecție de unică folosință sunt disponibile într-o gamă variată: manuși latex, mănuși nitril, mănuși pudrate sau nepudrate, mănuși bactericide sau mănuși medicale.

Echipamente igienice pentru protecție

Echipamentele de protecție sunt esențiale în spitale, cabinete stomatologice, centre medicale, de examinare sau laborator, dar și în salonele de înfrumusețare și SPA. Realizate din materiale rezistente, echipamentele de protecție au scopul de a ține factorii externi, viruși și bacterii, la distanță. Echipamentele sunt variate, în funcție de necesități: acoperitori pentru încălțăminte, acoperitori/bonete pentru păr, halate medicale, combinezoane medicale sterile de unică folosință. 

Produse profesionale de protectie împotriva COVID

Create pentru a asigura protecție și siguranță în lupta împotriva COVID, produsele de protecție sunt echipamente performante, igienice și de dezinfectare. Produsele sunt deale pentru utilizarea în spații extrem de variate: spitale, școli, aeroporturi, insituții de stat, mall-uri și centre comerciale, clădiri de birouri, hypermarket-uri, săli de așteptare, saloane de înfrumusețare, fabrici și multe alte tipuri de spatii. Gama variată de astfel de produse includebăncuțe pentru distanțare socială, nebulizatoare pentru dezinfecția spațiilor, sisteme ultrasonice pentru dezinfecția coșurilor de cumpărături, sisteme ultrasonice pentru dezinfecția bagajelor și coșuri de gunoi pentru colectarea mănușilor și a măștilor.

Covorase profesionale dezinfectante

Este important să nu lăsăm microbii și virușii să patrundă în spațiile în care ne desfășurăm activitatea și cu atât mai puțin, în unitățile medicale, sanitare, de învățământ sau alimentare. Pentru a asigura o protecție ideală a spațiilor, cele mai eficiente soluții sunt covorașele profesionale dezinfectante, care pot fi instalate la toate intrările importante ale unităților.