Curățenia a fost și va rămâne întotdeauna cel mai important mijloc de menținere a sănătății și a stării de bine generale. Un mediu curat și bine aerisit este esențial atât acasă, cât și la locul de muncă, dar și la modul general, în orașul și mediul în care locuim

Este important să știm ce produse de curățenie să cumpărăm, astfel încât spațiile să strălucească mereu de curățenie. Mai mult decat atât, trebuie să știm că este la fel de important ca și produsele de igienă să fie profesionale, pentru că sănătatea noastră este foarte importantă. Pentru a obține cele mai bune rezultate, trebuie să cautam exclusiv produse profesionale de curățenie și igienă.

De exemplu, aspiratorul este unul dintre cele mai folosite aparatele pentru curățenie si este de nelipsit din orice tip de spațiu, de la locuințele personale, până la spațiile de mari dimensiuni, precum centrele comerciale, unde se folosesc adevărate mașini de aspirare și curățare a pardoselilor. Fiind un produs atât de popular, ar fi ideal să achiziționăm un aspirator profesional care are o capacitate mai bună de a aspiră murdăria, impuritățile sau praful și de a reține alergenii în interior. Aceste aparate sunt o opțiune ideală și pentru persoanele alergice sau sensibile la particulele mici de praf din atmosferă. Un aspirator bine ales înseamnă din start un spațiu mult mai curat.

De asemenea, dacă dorim să menținem și o igienă corespunzatoare, cea mai buna recomandare este achizitionarea unor produse Tork din acest spectru, cum ar fi: săpunul Tork sau gelul igienizant, împreună cu dispenserele aferente, care dozează igienic soluțiile, iar dacă alegem varianta cu senzor, nici nu trebuie să atingem suprafețele. Mâinile curate ne feresc de multe boli, așadar trebuie să avem grijă ca și igiena corporala să fie una optimă. În plus, folosirea prosoapelor de hârtie Tork, poate să facă diferența și asigură o igienă mult mai bună.

În plus, pentru ca întreținerea curățeniei să se facă cu maximum de eficacitate, este bine să folosim detergenți profesionaliîmpreună cu dezinfectanți de suprafețe. Igienizarea corectă a suprafețelor se realizează cu produse profesionale eficiente care asigură eliminarea rapidă și eficienă a bacteriilor. Cele mai potrivite produse sunt detergenții universali pentru suprafețe, dezinfectații de suprafețe și soluțiile antistatice.

Pentru ștergerea și uscarea suprafețelor, este recomandată folosirea prosoapelor de unică folosință din hârtie. Astfel, este eliminat riscul de răspândire a microbior și virușilor.

Igienizarea atentă a suprafețelor este unul dintre cei mai importanti factori pentru un stil de viață sănătos. Mediul în care trăim este ideal pentru dezvoltarea și înmulțirea acarienilor și a bacteriilor, iar curățenia este cea care ne ajută să îi evităm și să ne păstrăm sănătatea. Prin urmare, dacă ținem cont de câțiva pași simpli, curățenia va fi gata cât ai bate din palme.

Bineînțeles, curățenia nu se poate realiza fără ustensilele necesare sau fără echipamentele de protecție. Din această categorie, nu ar trebui sa lipsească mopul, găleata, mătura, lavetele, bureții de curățat vase, burețeii din sârma, lavetele din microfibra, pulverizatoarele de soluții, sacii menajeri și mănușile menajere. Folosirea mănușilor este foarte importantă pentru a evita ca pielea să intre în contact cu substanțele chimice și pentru a o proteja de eventualele iritații și arsuri.

Fie că este vorba despre propria locuință sau despre un spațiu public sau profesional, curățenia impecabilă se poate obține folosind doar produse profesionale, de calitate, atent alese pentru specificul spațiului în care urmează să fie folosite.