Abordarea igienei și curățeniei s-a schimbat in ultimii ani. Când mergi la birou, mănânci la un restaurant sau participi la un eveniment, vei vedea că toată lumea evaluează dacă un anumit spațiu este curat, igienic și sigur. De aceea, dacă și tu deții o afacere, merită să crești eficiența, să promovezi igiena și să reduci risipa cu ajutorul produselor și accesoriilor Tork, Lucart sau Sano, care vor răspunde tuturor nevoilor tale.

Descoperă motivele pentru a folosi produse igienice

Produsele de bună calitate  înseamnă că cerințele de igienă, curățenia echipamentelor și accesoriile folosite în unitatea ta - de la intrarea principală până la toalete - au crescut fără precedent. Mai mult, noua situație înseamnă și nevoia de cooperare. Menținerea unui nivel ridicat de igienă și curățenie la locul de muncă este în interesul tuturor – angajați, pacienți, studenți și vizitatori. 

  • Economisești eficient

Timpul este întotdeauna scurt. Crește-ți productivitatea c ajutorul distribuitoarelor, dozatoarelor și accesoriilor utilizate. Utilizarea unor produse Tork pentru distribuirea șervețelelor vor ajuta la reducerea consumului cu până la 25%.*

  • Asigurarea unui nivel crescut de igienă în compania ta

Promovează un mediu sigur și curat pentru angajații și vizitatorii tăi cu produse concepute având în vedere igiena.  Dozatoarele, dispenserele și distribuitoarele reprezintă întotdeauna o alternativă excelentă, iar designul modern și compact al acestora sunt potrivite în orice spațiu, indiferent de design. Consumul redus, igiena sporită și aspectul luxos vor asigura un nivel ridicat de igienă și un aspect extrem de plăcut în toaletele și zonele unde sunt montate.

  • Design atemporal

Indiferent de stilul și preferințele tale, gama largă de dozatoare și dispensere va funcționa în orice tip de afacere. Există o gamă variată de modele cu un aspect special, însă toate vor sublinia aspectul atractiv al aranjamentului.

  • Funcționalitate de neegalat

Dozatoarele și dispenserele Lucart sunt concepute pentru a te ajuta să satisfaci nevoile angajaților tăi. O combinație de capacitate mare cu indicatoare de reumplere și plăci de blocare pentru deschidere și reumplere inteligentă vor  oferi o funcționalitate de neegalat, ușor de utilizat pentru orice locație.

Produse de igienă de calitate – alege tot ce e mai bun pentru afacerea ta

Astăzi, oamenii doresc să ducă o viață cât mai sănătoasă și echilibrată atât în ​​interiorul, cât și în afara casei. Alegerea unor produse din industria de igienă și sănătate, de la branduri de succes renumite și recunoscute ca unele dintre cele mai sustenabile companii din lume, precum Tork, Lucart sau Sano, te vor ajuta să îți atingi obiectivele. Sustenabilitatea este o parte integrantă a strategiei de afaceri, de aceea aceste produse și accesorii vizează acele domenii în care pot avea cel mai mare impact și se pot concentra pe contribuția la bunăstare, la consumul durabil și la o economie circulară. 

Toate aceste branduri inovatoare și inteligente de igienă se străduiesc să creeze soluții care să minimizeze risipa și să creeze mai mult cu mai puțin, economisind timp și promovând un nivel ridicat de igienă.

Alegerea unor companii d succes în această industrie te vor inspira și îți vor oferi soluții durabile ce au rolul de a-ți optimiza afacerea și de a crește bunăstarea ta, a angajaților și a oaspeților, dar și de a face față celor mai frecvente provocări cu care se confruntă afacerea ta atunci când vine vorba despre problemele de curățenie și igienă.