Meniu
Cosul meu

Sekusept Pulver, 2 kg, Ecolab

Sekusept Pulver, 2 kg, Ecolab
-26 %   La Comanda
Sekusept Pulver, 2 kg, Ecolab

Sekusept Pulver, 2 kg, Ecolab

Produs concentrat pulbere pentru instrumentar medical termorezistent şi suprafeţe de orice tip pe baza de acid peracetic

 • Indicat pentru pentru curăţarea şi dezinfecţia suprafeţelor dispozitivelor medicale (instrumentar medical din metal, plastic, cauciuc, sticlă, echipamente medicale, accesorii de anestezie, incubatoare nou-născuţi); curăţarea şi dezinfecţia căzilor medicinale – fizioterapie, a protezelor dentare; curăţarea şi dezinfecţia suprafeţelor mai inerte în sectorul medical (spitale, cabinete medicale, policlinici, laboratoare, secţii de ATI, secţii de neo-natologie etc.), în industria alimentară şi de preparare a furajelor.
 • Produsul nu se utilizează pentru dezinfecţia instrumentarului nichelat sau din aluminiu şi nici pentru endoscoape.
 • Pentru dezinfecţia instrumentarului se poate utiliza atît prin imersie cît şi în băi cu ultrasunete.
 • Tipul preparatului: Pulbere albă, miros slab
 • Forma de condiţionare: Găletuşă plastic x 2 kg si Găletuşă plastic x 10 kg

Indicaţii de folosire şi dozaj:

Sekusept Pulver Classic se foloseşte sub formă de soluţie de lucru. Soluţia de lucru se prepară cu apă rece de la robinet. Se adaugă cantitatea necesară de produs pulbere în apă şi se amestecă de cîteva ori într-un interval de 15 min., pînă la dizolvarea completă. Soluţia este acum gata de a fi utilizată. Produsul se poate utiliza la toate gradele de duritate a apei.

Dezinfectia instrumentarului medical, aparatelor de anestezie, protezelor dentare: Imediat dupa utilizare, se introduc instrumentele medicale şi garniturile de anestezie în solutia de lucru de concentraţie recomandată. Instrumentele sau aparatele care se pot dezasambla se desfac în elementele componente. Aveţi grijă ca instrumentele să fie scufundate complet în soluţia de lucru, evitînd formarea de bule de aer. După timpul de acţiune recomandat, instrumentele se scot şi se clătesc cu apă sterilă (in cazul dezinfectiei de nivel inalt) sau cu apă distilată (in cazul dezinfectiei de nivel scăzut).

Dezinfectia suprafetelor mari inerte, a căzilor de fizioterapie şi a incubatoarelor pentru nou-născuţi: Se prepară soluţia de lucru de concentraţia recomandată, se aplica prin stergere si se lasa sa se usuce.

Dozaj

 • Soluţie de concentraţie 0,5%: La 4 litri apa rece de la robinet se adauga o lingura 20 gr. pulbere Sekusept Pulver Classic.
 • Soluţie de concentraţie 1%: La 2 litri apa rece de la robinet se adauga o lingura 20 gr. pulbere Sekusept Pulver Classic.
 • Soluţie de concentraţie 1,5%: La 4 litri apa rece de la robinet se adauga 3 linguri 20 gr. pulbere Sekusept Pulver Classic.
 • Soluţie de concentraţie 2%: La 1 litru apa rece de la robinet se adauga o lingura 20 gr. pulbere Sekusept Pulver Classic.

Despre produsele Ecolab

Ecolab este un partener de incredere pentru peste 3 milioane de locatii ale clientilor si lider global in solutii pentru apa, igiena si preventia infectiilor, protejand oamenii si resursele vitale.

Clientii din peste 40 de industrii aleg solutiile complete Ecolab, bazate pe informatii tehnice solide si servicii avansate de siguranta in domeniul alimentar, mentinand mediul curat si sigur, operand eficient si cu scopuri sustenabile.

De la restaurante și hoteluri până la facilități de energie și producție, cei peste 25.000 de asociați de vânzări și service ai Ecolab, reprezinta cea mai mare și mai bine pregătită forță de vânzări și service directe din industrie, ajutand clienții să-și rezolve provocările legate de curățare, igienizare și managementul apei și energiei. Multe dintre cele mai recunoscute mărci din lume se bazează pe Ecolab pentru a asigura eficiența operațională, integritatea produsului și reputația mărcii.

  * Nota: oferta este valabilă numai în limita stocului disponibil.

  Sekusept Pulver, 2 kg, Ecolab

  Specificatii
  Cantitate2 kg
  FormaPudra
  TipMedical
  Utilizat impotrivaVirusuri

  Sekusept Pulver, 2 kg, Ecolab

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
  Rău Bun
  Captcha

  Sekusept Pulver, 2 kg, Ecolab

  Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 1 - 5 zile lucratoare de la lansarea comenzii.

  Produsele SANO aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 48-72 H de la lansarea comenzii.

  Transportul este gratuit pentru toate comenzile mai mari de 175 RON fara TVA.

  Comanda minima este 175 RON fara TVA.

  • Disponibilitate: La Comanda
  • Cod produs: 3049460
  PRP 171,18 lei
  126,80 lei
    + TVA
  150,89 lei TVA inclus